بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه می‌توانند برای برنامه‌ریزی، زمان‌بندی و پیگیری اجرای پروژه‌ها مورداستفاده قرار بگیرند. بااین‌حال، همه این نرم‌افزارها یکسان نیستند و ویژگی‌ها و قابلیت‌های منحصربه‌فردی را ارائه می‌دهند. برخی از آن‌ها مجموعه کاملی از قابلیت‌های برنامه‌ریزی، زمان‌بندی و پیگیری را ارائه می‌دهند؛ درحالی‌که برخی دیگر تنها می‌توانند به بعضی از فعالیت‌های مدیریت پروژه کمک کنند. در این مقاله از وب‌سایت راهبردار به بررسی بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه در سال ۲۰۲۵ خواهیم پرداخت. اگر شما نیز به دنبال بهترین نرم‌افزار برای مدیریت پروژه خود هستید، تا پایان با ما همراه باشید.

بهترین نرم ‌افزار مدیریت پروژه چیست؟

پاسخ‌دادن به این سؤال کار آسانی نیست؛ زیرا انتخاب بهترین نرم‌افزار مدیریت پروژه به صنعت، روش مدیریت، سبک کاری تیم و بسیاری از عوامل دیگر بستگی دارد. بااین‌حال، ما بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه را بررسی کرده‌ و هرکدام را بر اساس آنچه به مدیران و تیم‌های پروژه ارائه می‌دهند، رتبه‌بندی کرده‌ایم. با خواندن این مقاله در می‌یابید که کدام نرم‌افزار برای کار شما مناسب‌تر است.

کدام ویژگی‌ های کلیدی بهترین نرم‌افزارهای مدیریت پروژه را مشخص می‌کنند؟

برخی از ابزارهای اصلی مدیریت پروژه که باید هنگام انتخاب بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه برای تیم‌ها به دنبال آن باشید به شرح زیر هستند:

  • برنامه‌ریزی و زمان‌بندی پروژه: یک نرم‌افزار خوب باید برنامه‌ریزی نحوه اجرای و تهیه برنامه زمانی پروژه را در بر بگیرد.
  • همکاری تیمی: نرم‌افزار باید با استفاده از ابزارهای آنلاین مانند اشتراک‌گذاری فایل، مدیریت اسناد و پیام‌رسانی تیمی، با تیم‌ها ارتباط برقرار کند و امکان همکاری را فراهم کند.
  • مدیریت وظایف: نرم‌افزار مدیریت پروژه باید وظایف را به اعضای تیم اختصاص دهد و پیشرفت آن‌ها را پیگیری کند. این برنامه باید نمودارهای گانت، تابلوهای کانبان یا لیست وظایف برای برنامه‌ریزی و مدیریت وظایف را ارائه دهد.
  • مدیریت منابع: نرم‌افزار مدیریت پروژه باید امکان تخصیص منابع، تخمین هزینه آن‌ها و نظارت بر دردسترس‌بودن منابع را فراهم کند.
  • مدیریت زمان: یک نرم‌افزار مدیریت پروژه باید زمانی را که تیم صرف کار بر روی وظایف پروژه می‌کند با استفاده از ابزارهایی مانند تایم شیت (جدول زمانی) داشبوردها ثبت کند.
  • مدیریت هزینه: بهترین نرم‌افزارهای مدیریت پروژه هزینه‌ها را برای تهیه بودجه تخمین زده و سپس از تایم شیت یا داشبورد برای مدیریت آن‌ها استفاده می‌کند.
  • پیگیری پروژه: نظارت بر پیشرفت، هزینه‌ها و موارد دیگر برای اطمینان از اینکه تلاش واقعی با تلاش برنامه‌ریزی شده همسو است از دیگر وظایف نرم‌افزارهای مدیریت پروژه است.
  • گزارش پروژه: این نرم‌افزارها گزارش‌های پروژه را تهیه می‌کنند تا ذی‌نفعان از پیشرفت‌های پروژه مطلع شوند.
  • مدیریت کار: بهترین نرم‌افزارها برای مدیریت پروژه نحوه توزیع حجم کار بین اعضای تیم را متعادل می‌کنند.
  • اپلیکیشن موبایل: این نرم‌افزارها باید اپلیکیشن‌های موبایل مدیریت پروژه برای ارتباط تیم‌ها در محل کار را ارائه دهند.

اکنون که می‌دانیم مدیریت پروژه چیست و چه ویژگی‌هایی برای بهره‌برداری هرچه بیشتر از نرم‌افزارهای مدیریت پروژه ضروری هستند، به بررسی ۱۷ مورد از بهترین گزینه‌ها می‌پردازیم.

رتبه‌ بندی بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه در سال 2025

رتبه‌ بندی بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه در سال ۲۰۲۵

بسیاری از ابزارهای مدیریت پروژه موجود، خود را به‌عنوان بهترین راه‌حل معرفی می‌کنند. اما این نرم‌افزارها چگونه از عهده این کار بر می‌آیند؟ بااین‌حال، ما انواع مختلفی از نرم‌افزارهای مدیریت پروژه را به طور کامل بررسی کرده‌ایم. در ادامه به بررسی بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه در سال ۲۰۲۵ می‌پردازیم.

۱. Project Manager

Project Manager یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه است که تیم‌ها و پروژه‌ها را از ابتدا تا انتها سازماندهی می‌کند. این نرم‌افزار به برنامه‌ریزی، زمان‌بندی، اجرا، نظارت، ایجاد تعادل بین منابع و حجم کار، پیگیری و گزارش‌دهی پروژه‌ها در زمان واقعی کمک می‌کند. ازآنجایی‌که این ابزار مبتنی بر فضای ابری است، تمام ویژگی‌ها در هر مکانی که اتصال اینترنت وجود داشته باشد، قابل‌دسترسی هستند. تیم‌ها می‌توانند با نشستن در کنار یکدیگر یا با کیلومترها فاصله، با یکدیگر همکاری کنند.

اعلان‌های خودکار ایمیل و هشدارهای درون برنامه‌ای، سایر اعضای تیم را از وجود نظرات یا به‌روزرسانی‌های جدید در مورد وظایف مطلع می‌کنند. این برنامه یک دوره آزمایشی رایگان نیز ارائه می‌دهد. برخی از ویژگی‌ها و قابلیت‌های این نرم‌افزار به شرح زیر هستند:

۱.۱. برنامه‌ریزی با نمودار گانت

بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه که ارزش سرمایه‌گذاری داشته باشند، از ابزار قدرتمند سنتی نمودار گانت بهره‌مند هستند. Project Manager نمودار گانت را به قرن جدید آورده است و این امکان را برای تیم‌ها فراهم می‌کند تا برنامه‌های پروژه را بسازند، ویرایش کنند و به اشتراک بگذارند. نمودار گانت به‌عنوان یک جدول زمانی بصری پروژه عمل می‌کند، وابستگی‌ها را به هم مرتبط می‌کند، نقاط عطف ایجاد می‌کند و حتی مسیر بحرانی را مشخص می‌کند.

کاربران می‌توانند از این طریق هزینه‌های منابع و سایر اجزای بودجه را مدیریت کنند. هنگامی که یک طرح نهایی می‌شود، تعیین خط مبنا به این معنا است که مدیران پروژه می‌توانند واریانس پروژه را در زمان واقعی پیگیری کنند تا پروژه خود را طبق برنامه و در محدوده بودجه حفظ کنند.

برنامه‌ریزی با نمودار گانت

۱.۲. خودکار سازی گردش کاری در چندین نما

یکی دیگر از دلایلی که Project Manager  در صدر فهرست بهترین نرم‌ افزارهای مدیریت پروژه قرار دارد، این است که گردش‌های کاری را بر ساده‌سازی فرایندهای تجاری خودکار می‌کند. با تنظیم محرک‌هایی که اقدامات را خودکار می‌کنند، تیم‌ها می‌توانند آزادانه روی کارهای مهم‌تر تمرکز کنند. حتی یک تنظیم تأیید وظیفه وجود دارد تا اطمینان حاصل شود که کار هرگز از برآورده‌کردن انتظارات کیفی باز نمی‌ماند.

گردش کار خودکار در تمام نماهای پروژه، از نمودارهای گانت گرفته تا تابلوهای کانبان، لیست و تقویم، در دسترس است. این موضوع ازآن‌جهت اهمیت دارد که مدیران پروژه، طراحان، مدیران حساب، خدمات مشتری، ذی‌نفعان و دیگران از ابزارهای مختلفی استفاده می‌کنند. با Project Manager آن‌ها می‌توانند به هر شکلی که می‌خواهند کار کنند و برای همکاری بهتر با یکدیگر، با همه دست‌اندرکاران پروژه در ارتباط باشند. این انعطاف‌پذیری، بهره‌وری بی‌نظیری را فراهم می‌کند.

خودکار سازی گردش کاری در چندین نما

۱.۳. پیگیری و گزارش با داشبوردها

بدون راهی برای نظارت بر پروژه، تمام اتوماسیون‌ها و نماهای پروژه به موفقیت دست نخواهند یافت. Project Manager یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه است که از چندین پنجره برای پیشرفت و عملکرد پروژه به‌صورت بلادرنگ برخوردار است. یک داشبورد آنلاین، داده‌های پروژه را ثبت و محاسبه کرده و معیارهای مهم از جمله زمان، وظیفه، حجم کار، هزینه‌ها و… را نمایش می‌دهد. برخلاف سایر نرم‌افزارهای مدیریت پروژه، برای مشاهده پروژه در هر زمان، به تنظیمات خاصی نیاز نیست.

پیگیری و گزارش با داشبوردها

۱.۴. ایجاد گزارش در عرض چند دقیقه

گزارش یکی دیگر از جنبه‌های جدایی‌ناپذیر بهترین نرم ‌افزارهای مدیریت پروژه است. گزارش‌ها می‌توانند داده‌های ارزشمند و بلادرنگی را برای کمک به مدیران در تصمیم‌گیری‌های بهتر ارائه دهند و کلید پایبندی به برنامه و مدیریت انتظارات ذی‌نفعان هستند. Project Manager گزارش‌های قابل تنظیمی برای وضعیت پروژه و نمونه کارها، وظایف، تایم شیت‌ها و موارد دیگر دارد. می‌توان آن‌ها را تنظیم کرد تا جزئیات را برای مدیران پروژه یا یک نمای کلی‌تر را برای ذی‌نفعان نشان دهد. به‌علاوه، به‌اشتراک‌گذاری گزارش‌ها در قالب‌های مختلف را آسان می‌کند.

۱.۵. پیگیری هزینه ‌ها و منابع با تایم شیت ‌ها

اهمیت ابزارهای مدیریت منابع که حجم کار تیم را متعادل می‌کنند تا آن‌ها با ظرفیت کامل کار کنند، در انتخاب بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه غیرقابل‌انکار است. Project Manager دارای تایم شیت‌های امن برای پیگیری زمان انجام وظایف، ساده‌سازی حقوق و دستمزد و ابزارهایی برای مشاهده میزان دردسترس‌بودن تیم هنگام انجام وظایف است. یک فضای ذخیره‌سازی قابل آنلاین و جستجوی سراسری وجود دارد که این نرم‌افزار مدیریت پروژه را به مرکز پروژه تبدیل می‌کند. Project Manager یک ابزار برای افرادی است که می‌خواهند نیازهای پروژه را یک نرم‌افزار عالی برآورده کنند.

۱.۶. بهترین ابزارهای Project Manager برای برنامه‌ ریزی، زمان ‌بندی و پیگیری پروژه‌ ها

این نرم‌افزار ویژگی‌های منحصربه‌فردی را برای مدیریت پروژه ارائه می‌دهد:

  • ابزارهای متنوعی برای مدیریت وظایف، پروژه‌ها و گردش کار ارائه می‌دهد.
  • ویژگی‌های مدیریت منابع و ردیابی هزینه را امکان‌پذیر می‌کند.
  • راه‌حل‌های همکاری تیمی به‌صورت آنلاین را ارائه می‌دهد.
  • برای تیم‌های ساخت‌وساز، تولید و خدمات حرفه‌ای ایدئال است.
  • اپلیکیشن موبایل برای سیستم‌های عامل اندروید و iOS ارائه می‌دهد.

بااین‌حال، معایب و محدودیت‌های این برنامه به شرح زیر هستند:

  • ویژگی‌های سفارشی‌سازی محدود
  • امکان بومی‌سازی محدود
  • عدم ارائه طرح رایگان

هزینه:

هزینه این نرم‌افزار به شرح زیر است:

  • پلن تیمی: ۱۴ دلار کاربر در ماه
  • بیزینس پلن: ۲۶ دلار کاربر در ماه

۲. Smartsheet

Smartsheet یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه است که خود را به‌عنوان یک ابزار برای افزایش بهره‌وری معرفی می‌کند. استفاده از این نرم‌افزار آسان است و به‌اندازه کافی انعطاف‌پذیر است تا پروژه‌هایی با اندازه‌های مختلف را مدیریت کند. این ابزار دارای نمودارهای گانت و تابلوهای کانبان  و همچنین یک داشبورد برای داشتن یک نمای کلی است.

Smartsheet

مانند اکثر ابزارهای نرم‌افزاری مدیریت پروژه، Smartsheet همکاری را تقویت می‌کند؛ اما هزینه نسبتاً بالایی دارد. این نرم‌افزار از برخی از ویژگی‌ها و قابلیت‌ها مانند قابلیت ردیابی زمان برخوردار نیست.

۲.۱. مزایای کلیدی Smartsheet

برخی از مزایای نرم‌افزار Smartsheet به شرح زیر هستند:

  • ایده‌ال برای تغییر از صفحات گسترده به نرم‌افزار مدیریت پروژه
  • امکان صادرکردن فایل‌ها در قالب‌های مختلف به صورتی که اشتراک‌گذاری آن‌ها در پلتفرم‌ها و دستگاه‌ها تسهیل شود
  • امکان اجر در کامپیوترهای ویندوز و مک
  • نسخه آزمایشی و پلن رایگان
  • اپلیکیشن موبایل برای سیستم‌عامل اندروید و iOS

۲.۲. معایب و محدودیت‌ها

برخی از معایب و محدودیت‌های این نرم‌افزار به شرح زیر هستند:

  • اغلب ابزارهای مدیریت پروژه مبتنی بر صفحه گسترده هستند که برای بسیاری از افراد و کسب‌وکارها ایدئال نیست.
  • کاربران باید فرمول‌های منحصربه‌فرد این نرم‌افزار را یاد بگیرند و یادگیری آن برای اغلب آن‌ها دشوار است.
  • ویژگی‌های مدیریت منابع این نرم‌افزار محدود هستند.
  • رابط کاربری برای مدیریت برنامه یا نمونه کارها ایدئال نیست؛ زیرا شلوغ و به‌هم‌ریخته می‌شود و پیمایش آن دشوار می‌گردد.
  • قابلیت‌های گزارش پروژه این برنامه محدود هستند.

۲.۳. هزینه

هزینه ماهانه استفاده از این نرم‌افزار به شرح زیر است:

  • حرفه‌ای: ۷ دلار برای هر کاربر در ماه (حداکثر ۱۰ کاربر)
  • کسب‌وکار: ۲۵ دلار برای هر کاربر در ماه (حداقل ۳ کاربر)

۳. Wrike

Wrike یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه است که خود را به‌عنوان یک نرم‌افزار چابک معرفی می‌کند. این نرم‌افزار وظایف را سازماندهی می‌کند، همکاری با اشتراک‌گذاری فایل را تسهیل می‌کند و پیشرفت را پیگیری می‌کند. این نرم‌افزارها دارای نمودارهای گانت، گزارش‌گیری و ویژگی‌های امنیتی هستند. چیزی که این نرم‌افزارها را بیش‌ازپیش متمایز می‌کند، نمای سه‌صفحه‌ای آن است که یک داشبورد، یک وظیفه خاص  و تمام وظایف و خرده وظایف را نشان می‌دهد.

 Wrike

بااین‌حال، این نمای سه‌صفحه‌ای می‌تواند یک نقص نیز باشد؛ زیرا هدایت و همراهی تیم‌ها می‌تواند دشوار باشد. ردیابی پروژه این نرم‌افزار محدود است و می‌تواند هنگام تلاش برای رعایت برنامه‌وبودجه ناامیدکننده باشد. مانند بسیاری از نرم‌افزارها با برند تجاری، Wrike  می‌تواند گران‌قیمت باشد.

۳.۱. مزایای Wrike

از جمله مزایای نرم‌افزار مدیریت پروژه Wrike می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • به کاربران بدون نیاز به مجوز اجازه می‌دهد تا پروژه‌ها را مشاهده کنند و به به‌روزرسانی ذی‌نفعان در مورد پیشرفت پروژه کمک می‌کند.
  • ابزارهای مدیریت پروژه متعددی را برای برنامه‌ریزی و زمان‌بندی ارائه می‌دهد.
  • ارائه نسخه آزمایشی رایگان
  • ارائه اپلیکیشن موبایل برای سیستم‌های عامل اندروید و iOS

۳.۲. معایب و محدودیت ‌ها

با اینکه نرم‌افزار Wrike قابلیت‌های زیادی را برای مدیریت پروژه ارائه می‌دهد، برخی از معایب آن به شرح زیر هستند:

  • حداقل تعداد کاربر بالا برای همه طرح‌ها و قیمت‌ها
  • پیمایش دشوار به دلیل رابط کاربری غیرشهودی
  • فاقد ویژگی‌های مدیریت منابع یا ردیابی هزینه در ابزارهایی مانند نمودارهای گانت
  • قابلیت ردیابی و گزارش‎دهی محدود

۳.۳. هزینه

هزینه ماهانه استفاده از این نرم‌افزار به شرح زیر است:

  • حرفه‌ای: ۷ دلار برای هر کاربر در ماه (حداکثر ۱۰ کاربر)
  • کسب‌وکار: ۲۵ دلار برای هر کاربر در ماه (حداقل ۳ کاربر)

۴. Monday

Monday یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه است که تیم‌ها را به هم متصل می‌کند تا بتواند وظایف خود را با کارایی بیشتری انجام دهند. این ابزار به تیم‌ها کمک می‌کند تا وظایف را در یک رابط بصری برنامه‌ریزی، مدیریت و پیگیری کنند و امکان ایجاد گردش‌های کاری بصری را فراهم می‌کند. این ابزار می‌تواند پروژه‌ها را صرف‌نظر از اندازه یا پیچیدگی آن‌ها اجرا کرده و به تیم‌ها کمک کند تا منظم و کارآمد باقی بمانند.

 Monday

بااین‌حال، چون هدف Monday مدیریت وظایف است؛ ردیابی زمان و هزینه‌های مربوط به وظایف را دشوار می‌کند. بزرگ‌ترین نقص این نرم‌افزار عدم ارائه یک نمودار گانت با تمام امکاناتی است که یک ابزار استاندارد هنگام برنامه‌ریزی و زمان‌بندی وظایف برای تیم‌ها محسوب می‌شود. ادغام این نرم‌افزار با سایر برنامه‌ها محدود است.

۴.۱. مزایای استفاده از Monday

برخی از ویژگی‌ها و قابلیت‌های کلیدی این نرم‌افزار به شرح زیر هستند:

  • ایدئال برای کاربرانی که تازه با ابزارهای مدیریت پروژه آشنا شده‌اند
  • رابط کاربرپسند
  • انواع ابزارهای همکاری تیمی
  • دوره آزمایشی و طرح رایگان
  • ارائه اپلیکیشن موبایل برای سیستم‌عامل اندروید و iOS

۴.۲. معایب و محدودیت‌ها

نرم‌افزار Monday برخی از محدودیت‌ها و معایب را نیز ارائه می‌دهد. برخی از این معایب عبارت‌اند از:

  • اغلب ویژگی‌های این نرم‌افزار مربوط به کار است نه به مدیریت پروژه
  • عدم ارائه ویژگی‌های ردیابی پروژه
  • سطح بالابودن داشبوردها و گزارش‌‌های پروژه و عدم ارائه اطلاعات دقیق در مورد حوزه‌های خاص مانند برنامه‌ریزی منابع یا ردیابی بودجه

۴.۳. هزینه

هزینه ماهانه استفاده از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه Monday به شرح زیر است:

  • حرفه‌ای: ۷ دلار برای هر کاربر در ماه (حداکثر ۱۰ کاربر)
  • کسب‌وکار: ۲۵ دلار برای هر کاربر در ماه (حداقل ۳ کاربر)

۵. Asana

Asana پایگاه کاربری بزرگی ارائه می‌دهد که گواهی بر توانایی آن در مدیریت وظایف است. این پایگاه کاربری بزرگ ممکن است به دلیل ادغام این برنامه با سایر نرم‌افزارها باشد که احتمالاً برای بسیاری یک نقطه قوت محسوب می‌شود. این برنامه یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه محسوب می‌شود و دارای مجموعه‌ای کامل از قابلیت‌ها، از نمودارهای گانت گرفته تا تابلوهای کانبان است. برخی از این ویژگی‌ها درون برنامه‌ای هستند و برخی دیگر نیاز به افزونه دارند.

 Asana

یکی از مشکلات اصلی این نرم‌افزار به‌عنوان یک ابزار مدیریت وظایف، این است که امکان واگذاری وظایف تنها به یک نفر امکان‌پذیر است. اگر تیمی دارید که روی اجرای یک وظیفه کار می‌کند، هیچ راهی برای واگذاری آن به چندین نفر وجود ندارد. همچنین هیچ ویژگی ردیابی زمانی برای تعیین مدت زمانی که یک عضو تیم صرف انجام یک کار کرده است، وجود ندارد. این محدودیت می‌تواند پایبندی به برنامه‌وبودجه را به یک چالش تبدیل کند. Asana یک نرم‌افزار محبوب است؛ اما دارای اشکالاتی در ردیابی است که باعث انتخاب برنامه‌های جایگزین می‌شود.

۵.۱. مزایا و قابلیت‌های Asana

از جمله مزایای استفاده از این نرم‌افزار مدیریت پروژه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تمرکز بر همکاری و ارتباطات تیمی
  • ابزارهای آسان برای استفاده اعضای تیم و مدیران پروژه
  • دوره آزمایشی و طرح رایگان
  • اپلیکیشن موبایل برای سیستم‌عامل اندروید و iOS

۵.۲. محدودیت‌های Asana

  • قابلیت نمودار گانت این نرم‌افزار در مقایسه با دیگر موارد لیست بهترین نرم‌افزارهای مدیریت پروژه محدود است.
  • ویژگی‌های بیش از حد ساده که برای برخی از حوزه‌های مدیریت پروژه، مانند بودجه‌بندی و برنامه‌ریزی منابع، به‌اندازه کافی قوی نیستند.
  • قابلیت‌های آن، انتخاب بهتری برای مدیریت وظایف و گردش‌های کار ساده‌تر نسبت به پروژه‌های بزرگ‌تر است.

۵.۳. هزینه Asana

  • حرفه‌ای: ۱۰.۹۹ دلار برای هر کاربر در ماه ( صورتحساب سالانه)
  • کسب‌وکار: ۲۴.۹۹ دلار برای هر کاربر در ماه (صورتحساب سالانه)

۶. بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه؛ Trello

Trello یک نرم‌افزار مشارکتی است که از نماها، لیست‌ها و کارت‌های کانبان برای کمک به تیم‌ها در سازماندهی و اولویت‌بندی کارشان استفاده می‌کند. این نرم‌افزار یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه بصری است که سه سطح از اطلاعات را با قابلیت ویرایش در اختیار کاربران قرار می‌دهد. این ابزار به‌روزرسانی‌های بلادرنگ را ارائه می‌دهد و می‌توان آن را به تیم‌ها متصل کرد. بااین‌حال، Trello بیشتر شبیه یک ابزار تک کاره است.

بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه؛ Trello

اگرچه این ابزار یک وظیفه را به‌خوبی انجام می‌دهد؛ اما نمودار گانت را ارائه نمی‌دهد و توانایی کاربران را برای برنامه‌ریزی پروژه‌هایشان با تعیین وابستگی‌های وظایف محدود می‌کند. نمای کانبان نیز در این نرم‌افزار محدود است و تنها می‌توان از یک بورد یک پروژه استفاده کرد. علاوه بر این، هیچ تگ سفارشی‌سازی شده‌ای وجود ندارد و ادغام ایمیل نیز محدود است. Trello برای تیم‌های بزرگ یا پروژه‌های بزرگ مناسب نیست؛ اما جایگزین‌های بی‌شماری برای این نرم‌افزار وجود دارد که نه‌تنها تابلوهای کانبان، بلکه مجموعه کاملی از ویژگی‌های مدیریت پروژه را ارائه می‌دهند.

۶.۱. مزایای Trello

برخی از مزایای این نرم‌افزار مدیریت پروژه به شرح زیر هستند:

  • برای کاربران Atlassian به دلیل ادغام با Jira و Confluence ایدئال است.
  • می‌تواند برای برنامه‌ریزی اسپرینت و مدیریت پروژه‌های اسکرام استفاده شود.
  • طرح و دوره آزمایشی رایگان
  • اپلیکیشن موبایل برای سیستم‌عامل اندروید و iOS

۶.۲. معایب Trello

  • در مقایسه با اکثر نرم‌افزارهای مدیریت پروژه مجموعه ویژگی‌های بسیار محدودی ارائه می‌دهد.
  • عملکرد آن تا حد زیادی به ادغام‌ها و افزونه‌های پولی بستگی دارد که در مقایسه با استفاده از فقط یک ابزار مدیریت پروژه ایدئال نیست.
  • عدم ارائه نمودار گانت

۶.۳. هزینه

  • استاندارد: ۵ دلار برای هر کاربر در ماه
  • حرفه‌ای: ۱۰ دلار برای هر کاربر در ماه
  • سازمانی: ۱۷.۵۰ دلار برای هر کاربر در ماه

۷. Microsoft Project

Microsoft Project یکی از بهترین نرم افزاهای مدیریت پروژه است که برای پروژه‌های بزرگ و پیچیده یک گزینه عالی محسوب می‌شود. ازآنجایی‌که این ابزار متعلق به مایکروسافت است، به‌راحتی با مجموعه‌ای کامل از راهکارهای نرم‌افزاری ادغام می‌شود. علاوه بر مایکروسافت آفیس ۳۶۵، پلتفرم‌های ارتباطی مانند اسکایپ و Teams نیز با این برنامه ادغام می‌شوند. این نرم‌افزار همچنین طیف کاملی از ابزارهای مدیریت پروژه، از گانت گرفته تا داشبوردها را برای کمک به مدیریت بهتر پروژه‌ها ارائه می‌دهد.

Microsoft Project

ازآنجایی‌که MS Project امکانات بسیار زیادی را ارائه می‌دهد، ممکن است برای کاربران دشوار باشد که با آن آشنا شوند. یادگیری کار با این برنامه دشوار است و اغلب برای مجهز کردن کاربران به دانش استفاده از آن به آموزش زیادی نیاز است. علاوه بر این، این نرم‌افزار هزینه بالایی دارد و قیمت آن هنگام اعطای مجوز محصول به همه اعضای تیم افزایش می‌یابد. یکی از معایب اصلی این نرم‌افزار، ضعف در اتصال تیم‌ها است. بدون ادغام با سایر برنامه‌ها، هیچ به‌روزرسانی بلادرنگی وجود ندارد و در محصولات اپل کار نمی‌کند.

بااین‌حال، کاربران مک لازم نیست نگران باشند؛ زیرا برنامه‌های مشابه زیادی برای مدیریت پروژه وجود دارد که می‌تواند به‌عنوان جایگزینی برای MS Project عمل کنند. به این دلیل و دلایل دیگر، محبوبیت MS Project به‌مرورزمان کاهش‌یافته است. قبلاً این نرم‌افزار انتخاب رایجی برای بسیاری از مدیران پروژه محسوب می‌شد، اما اکنون جایگزین‌های زیادی برای آن وجود دارد که ممکن است برای یک سازمان گزینه مناسب‌تری باشد.

۷.۱. مزایای Microsoft Project

این نرم‌افزار مزایا و قابلیت‌های زیادی را ارائه می‌دهد که از جمله آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ایده‌ال برای سازمان‌هایی که از سایر راهکارهای مشابه مایکروسافت مانند Planner، Teams یا Lists استفاده می‌کنند.
  • می‌تواند برای برنامه‌ریزی اسپرینت و مدیریت پروژه‌های اسکرام مورداستفاده قرار گیرد.
  • طرح و نمونه آزمایشی رایگان
  • اپلیکیشن موبایل برای سیستم‌عامل اندروید و iOS

۷.۲. معایب و محدودیت ‌های Microsoft Project

از جمله معایب و محدودیت‌های این برنامه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • در مقایسه با اکثر نرم‌افزارهای مدیریت پروژه، مجموعه ویژگی‌های محدودی دارد.
  • عملکرد آن تا حد زیادی به ادغام‌ها و افزونه‌های پولی بستگی دارد که در مقایسه با استفاده از یک ابزار مدیریت پروژه ایدئال نیست.
  • این نرم‌افزار نمودار گانت ارائه نمی‌دهد.

۷.۳. هزینه

هزینه استفاده از این نرم‌افزار به شرح زیر است:

  • استاندارد: ۵ دلار در ماه برای هر کاربر
  • حرفه‌ای: ۱۰ دلار در ماه برای هر کاربر
  • سازمانی: ۱۷.۵۰ دلار در ماه بر هر کاربر

۸. Primavera

Primavera یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه است. این ابزار مبتنی بر ابر است که نیازهای مدیریت پروژه را برطرف می‌کند. Primavera عمدتاً توسط صنایع ساخت‌وساز و مهندسی مورداستفاده قرار می‌گیرد و دارای ویژگی‌های فراوانی از جمله نمودارهای گانت، ابزارهای مدیریت ریسک، گزارش‌دهی بلادرنگ، مدل‌سازی گردش کار گرافیکی و ردیابی پیشرفت است. این نرم‌افزار همچنین ابزارهای مشارکتی برای اتصال تیم‌ها در دستگاه موردنظرشان را ارائه می‌دهد.

Primavera

همان‌طور که انتظار می‌رود، این نرم‌افزار کاربرپسندترین گزینه نیست و ممکن است برای یک مبتدی پیچیده به نظر برسد. مانند گزینه قبل، Primavera هزینه بالایی دارد و به همین دلیل به شرکت‌های بزرگی که بودجه لازم برای سرمایه‌گذاری در محصول آن را دارند، عرضه می‌شود. علاوه بر این، شکایات زیادی از کاربران در مورد خدمات ضعیف به مشتریان وجود داشته است که جای تأسف دارد؛ زیرا بسیاری از کاربران جدید برای عادت‌کردن به کار با این ابزار قدرتمند نیاز به کمک دارند.

۸.۱. مزایا و قابلیت ‌های Primavera

برخی از قابلیت‌ها و مزایای استفاده از این نرم‌افزار عبارت‌اند از:

  • ارائه ویژگی‌های تخصصی برای مدیریت پروژه‌های سازمانی
  • ارائه راهکارهای نرم‌افزاری مدیریت پروژه حضوری و آنلاین
  • برخورداری از نسخه آنلاین Oracle Primavera Cloud
  • نسخه آزمایشی رایگان
  • اپلیکیشن موبایل برای اندروید و iOS

۸.۲. محدودیت ‌ها و معایب Primavera

این برنامه علی‌رغم مزایای زیادی که ارائه می‌دهد، محدودیت‌ها و معایبی نیز دارد که به شرح زیر هستند:

  • هیچ پشتیبانی از مشتری ارائه نمی‌دهد و کاربران باید با فروشندگان نرم‌افزار ارتباط برقرار کنند.
  • رابط کاربری در مقایسه با اغلب نرم‌افزارهای مدیریت پروژه در این لیست، قدیمی به نظر می‌رسد.
  • نرم‌افزار پیچیده بوده و استفاده از آن دشوار است.
  • پیداکردن مستندات محصول به‌صورت آنلاین دشوار است.
  • راهکارهای مدیریت پروژه آن برای تیم‌های کوچک بسیار پرهزینه است.
  • این برنامه هیچ طرح رایگانی را ارائه نمی‌دهد.

۸.۳. هزینه Primavera

کاربران می‌توانند برای هریک از این نسخه‌ها و سایر نسخه‌های primavera، یک لایسنس دسکتاپ تهیه کرده یا اشتراک ماهانه برای سرویس آنلاین پرداخت کنند. هزینه این نرم‌افزار به شرح زیر است:

  • مدیریت پروژه‌های سازمانی Primavera P6: 2750 دلار
  • گزارشگر پیشرفت Primavera P6: 950 دلار
  • مدیریت پروژه حرفه‌ای Primavera P6: 2500 دلار

۹. بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه؛ ClickUp

ClickUp ادعا می‌کند که یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه است که می‌تواند تمام نیازهای کاربران را برآورده کند. این نرم‌افزار قابلیت‌های زیادی را از جمله وظایف، اسناد، چت، تعیین اهداف و… ارائه می‌دهد. این نرم‌افزار مدیریت پروژه این امکان را برای کاربران فراهم می‌کند تا با ایجاد گروه‌ها، تعیین نظرات برای موارد عملی و پیونددادن وظایف، پروژه را مدیریت و همکاری کنند. ClikckUp پیشرفت را به‌صورت بلادرنگ پیگیری می‌کند و دارای نمایش لیست، تابلو و تقویم است.

بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه؛ ClickUp

علاوه بر چندین مشکل رابط کاربری، کاربران برای رسیدن به آنچه می‌خواهند، به کارهای سنگین نیاز دارند. به‌عنوان‌مثال، یک سازنده نمودار گانت وجود دارد که درحالی‌که سایر بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه این نمودار را از قبل به‌صورت یکپارچه در ابزار خود گنجانده‌اند. هدف اصلی نرم‌افزار مدیریت پروژه، افزایش کارایی کار است. اگرچه ClickUp ممکن است برای برخی تیم‌ها مناسب باشد، اما مطمئناً برای هر تیمی مناسب نیست.

۹.۱. مزایای Clickup

از جمله مزایای این نرم‌افزار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ابزارهای بهره‌وری مانند ویرایشگرهای اسناد و وایت بورد را برای طوفان فکری با تیم‌ها ارائه می‌دهد.
  • ویژگی‌های مدیریت وظایف هوش مصنوعی برای تیم‌های بازاریابی و فروش را ارائه می‌دهد.
  • جایگزین مناسبی برای پروژه‌های توسعه محصول است.
  • اپلیکیشن موبایل برای اندروید و iOS ارائه می‌دهد.
  • طرح و نسخه آزمایشی رایگان ارائه می‌دهد.

۹.۲. معایب و محدودیت‌های Clickup

برخی از محدودیت‌های این نرم‌افزار به شرح زیر است:

  • اغلب برنامه‌های آن مربوط به مدیریت پروژه نیستند.
  • فاقد ویژگی‌های و ابزارهای مدیریت هزینه و منابع است.
  • مجموعه ویژگی‌های آن می‌تواند برای اکثر کاربران سردرگم کننده باشد که باعث پیچیده شدن فرایند آشنایی تیم با نرم‌افزار یا پیاده‌سازی آن می‌شود.
  • درحالی که ابزارها و ویژگی‌های متنوعی را ارائه می‌دهد، اما اکثر آن‌ها در مقایسه با ابزارهای مدیریت پروژه ارائه شده در این لیست، عملکرد محدودی دارند.

۹.۳. هزینه Clickup

  • نامحدود: ۷ دلار برای هر کاربر در ماه
  • کسب‌وکار: ۱۲ دلار برای هر کاربر در ماه
  • سازمانی: بسته به شرایط متغیر

۱۰. بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه؛ Kantata

Kantata اخیراً به Kimble، یک اپلیکیشن اتوماسیون خدمات حرفه‌ای، پیوسته است تا بر تیم‌های بهینه کارکنان و داده‌های بلادرنگ برای افزایش عملکرد عملیاتی تمرکز کند. این نرم‌افزار مدیریت پروژه با بررسی منابع، به تیم‌ها کمک می‌کند تا با مقیاس‌بندی و استقرار وظایف در زمان واقعی، نتایج بهتری کسب کنند و با تغییر اوضاع در بازار، خود را با شرایط وفق دارند. Kantata یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه است که بر ساده‌سازی و افزایش کارایی متمرکز شده است.

بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه؛ Kantata

یکی از دلایلی که ممکن است کاربران را در مورد این نرم‌افزار مردد کند، هزینه آن است. این نرم‌افزار یک منحنی یادگیری دارد که قبل از بهره‌مندی از مزایای آن باید بر آن غلبه کرد. بسیاری از نرم‌افزارهای مدیریت پروژه دیگر دارای قابلیت آمادگی نصب و راه‌اندازی هستند و Kantara این مزیت را ارائه نمی‌دهد. همین امر باعث می‌شود برخی از کاربران از این نرم‌افزار صرف‌نظر کنند. این نرم‌افزار اپلیکیشن موبایل نیز ارائه می‌دهد که به پیشرفت بیشتری نیاز دارد.

۱۰.۱. مزایای Kantata

از جمله مزایای استفاده از نرم‌افزار مدیریت پروژه Kantata می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • قابل‌استفاده برای برنامه‌ریزی منابع و مدیریت عملیات
  • ویژگی‌های ردیابی زمان، صدور صورت‌حساب و پردارش پرداخت برای سازمان‌های بزرگ
  • ابزارهای مدیریت مالی
  • نسخه آزمایشی رایگان

۱۰.۲. معایب

برخی از معایب و محدودیت‌های Kantata به شرح زیر هستند:

  • تابلوهای کانبان، تقویم پروژه و سایر ابزارهای اساسی مدیریت پروژه را ارائه نمی‌دهد.
  • برای روش‌های مدیریت پروژه چابک ایدئال نیست.
  • فاقد ویژگی‌هایی برای مدیریت وظایف روزمره پروژه است.
  • ویژگی‌های همکاری محدودی در مقایسه با اغلب نرم‌افزارهای مدیریت پروژه ارائه می‌دهد.
  • اپلیکیشن موبایل ارائه نمی‌دهد.
  • هیچ طرح رایگانی نیز ارائه نمی‌دهد.

۱۰.۳. هزینه Kantata

قیمت‌گذاری سفارشی به اطلاعات شرکت بستگی دارد.

۱۱. بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه؛ Basecamp

Basecamp یک نرم‌افزار مدیریت پروژه است که با ارائه امکان مشاهده فعالیت‌های هر فرد، پروژه‌ها و تیم‌ها را سازماندهی می‌کند. این امر باعث تقویت همکاری‌ و حفظ بهره‌وری می‌شود. Basecamp خود را به‌عنوان ابزاری برای مدیریت پروژه از راه دور معرفی می‌کند که به تیم‌ها کمک می‌کند تا در هر زمان و هر مکان با هم کار کنند. این نرم‌افزار به‌عنوان یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه شناخته می‌شود.

بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه؛ Basecamp

مانند هر نرم‌افزار مدیریت پروژه دیگری، استفاده از Basecamp برای مدیریت پروژه‌ها مزایا و معایبی دارد. یکی از مواردی که ممکن است مانع سازمان‌ها شود، فقدان برچسب‌هایی برای شناسایی سریع وظایف است. یکی از معایب این است که این نرم‌افزار مدیریت پروژه قابلیت ردیابی زمان ندارد.

اگرچه می‌تواند کارمندان دورکار را دور هم جمع کند؛ اما هیچ ویژگی پیشرفته‌ای که بتواند به آن‌ها کمک کند، مانند ابزارهای تحلیلی برای بینش در مورد پروژه، ارائه نمی‌دهد. حتی قابلیت چت که یک مزیت است، به‌خوبی در Basemcap طراحی نشده است. موضوعات و مکالمات را نمی‌توان بایگانی کرد و این یک محدودیت ناامیدکننده محسوب می‌شود.

۱۱.۱. مزایا و ویژگی‌ های Basecamp

از جمله برخی از مزایای این نرم‌افزار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ابزارهای مدیریت پروژه کم‌هزینه برای تیم‌های بزرگ‌تر
  • کاربران مهمان می‌توانند نماهای پروژه را بدون طرح تجسم کنند
  • ارائه اپلیکیشن موبایل برای اندروید و iOS
  • نسخه آزمایشی رایگان

۱۱.۲. معایب و محدودیت‌ های Basecamp

معایب این نرم‌افزار به شرح زیر هستند:

  • فاقد نمودارهای گانت و سایر ابزارهای اساسی برنامه‌ریزی پروژه است که اغلب نرم‌افزارهای مدیریت پروژه در این لیست دارند.
  • ویژگی‌های محدود ردیابی منابع و مدیریت هزینه را ارائه می‌دهد.
  • دارای ابزارها و ویژگی‌های بیش از حد ساده است.
  • هیچ طرح رایگانی ارائه نمی‌دهد.

۱۱.۳. هزینه Basecamp

  • Basecamp: 15 دلار برای هر کاربر در ماه
  • نسخه حرفه‌ای نامحدود: ۲۹۹ دلار در ماه

۱۲. Jira

Jira که محصولی از شرکت Atlassian است، به‌عنوان ابزاری برای ردیابی توسعه‌دهندگان نرم‌افزار آغاز به کار کرد. از آن زمان تاکنون رشد خوبی داشته و ویژگی‌های بسیار خوبی برای ردیابی انواع مسائل، وظایف و موارد کاری است. دوازدهمین مورد در لیست بهترین نرم‌ افزارهای مدیریت پروژه به برنامه‌ریزی و ردیابی پروژه‌ها، تولید گزارش‌ها و خودکارسازی فرایند‌ها کمک می‌کند. این نرم‌افزار از امنیت در سطح سازمانی برخوردار است و بازار Atlassian مملو از افزونه‌هایی برای گسترش دامنه این ابزارها است.

Jira

با محصولی که از دل توسعه نرم‌افزار بیرون‌آمده، راه‌اندازی Jira برای کاربران چالش‌برانگیز است. منحنی یادگیری آن شیب تندی دارد و گزینه‌های پیکربندی آن‌قدر زیاد هستند که باعث سردرگمی می‌شوند. درحالی‌که اعلان‌های ایمیل وجود دارد؛ هیچ پیام‌رسانی در این نرم‌افزار وجود ندارد. اگرچه می‌توان از ادغام‌ها برای اعلان‌ها استفاده کرد؛ اما این کار تنها یک لایه پیچیدگی به ابزار مدیریت پروژه اضافه می‌کند.

بزرگ‌ترین شکایتی که در مورد این نرم‌افزار وجود دارد، این است که Jira بیشتر از اینکه یک نرم‌افزار مدیریت پروژه با خدمات کامل باشد، یک ابزار ردیابی است. هیچ راهی برای مدیریت هزینه‌ها یا ارزیابی ریسک با این نرم‌افزار وجود ندارد. علاوه بر این، این نرم‌افزار برای هیچ روش مدیریت پروژه غیر از Agile مناسب نیست.

۱۲.۱. مزایای Jira

برخی از مزایا و قابلیت‌های Jira به شرح زیر هستند:

  • ابزارهای تخصصی برای تیم‌های توسعه نرم‌افزار ارائه می‌دهد.
  • نرم‌افزار مدیریت پروژه رایگان برای تیم‌های کمتر از ۱۰ نفر ارائه می‌دهد.
  • نسخه آزمایشی رایگان
  • اپلیکیشن موبایل برای اندروید و iOS

۱۲.۲. معایب Jira

این برنامه با وجود قرارگیری در لیست بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه، از معایبی نیز برخوردار است. از جمله محدودیت‌ها و معایب Jira می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دوره آزمایشی رایگان کوتاه است.
  • به دلیل ویژگی‌های توسعه نرم‌افزار چابک، استفاده از تابلوهای کانبان نسبت به اکثر نرم‌افزارهای مدیریت پروژه در لیست دشوارتر است.
  • برای پروژه‌های چابک و اسکرام مناسب است، اما با سایر روش‌های مدیریت پروژه سازگار نیست.
  • هیچ طرح رایگانی ارائه نمی‌دهد.

۱۲.۳. هزینه Jira

  • رایگان برای حداکثر ۱۰ کاربر
  • استاندارد: ۷.۷۵ دلار برای هر کاربر
  • حرفه‌ای: ۱۵.۲۵ دلار برای هر کاربر
  • سازمانی: قیمت‌گذاری سفارشی

۱۳. Zoho Projects

Zoho Prijects یک نرم‌افزار مدیریت پروژه آنلاین است که انتظارات را برآورده می‌کند و به تیم‌ها در برنامه‌ریزی، پیگیری کار و بهبود همکاری کمک می‌کند. یکی از مزایایی که کاربران بلافاصله متوجه آن می‌شوند، قیمت مقرون‌به‌صرفه آن است. این مورد از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه قابلیت‌هایی از جمله صورت‌حساب و پیگیری زمان را ارائه می‌دهد. ویژگی‌های پیگیری وظایف و پروژه‌ها این نرم‌افزار را به یک گزینه ایده‌ال تبدیل می‌کند.

 Zoho Projects

قبل از اینکه کاربران تمام کارها را روی این نرم‌افزار مدیریت پروژه متمرکز کنند، باید بدانند که قابلیت جستجو فقط به وظایف پروژه محدود می‌شود و جستجوی سراسری وجود ندارد. یا این حال، یک داشبورد وجود دارد که عملکرد آن نیاز به بهبود دارد. گذشته از ویژگی‌ها، راه‌اندازی و استفاده از این نرم‌افزار با هر سطح مهارت و راحتی، به زمان و تلاش زیادی نیاز دارد.

۱۳.۱. مزایا و قابلیت ‌های Zoho Projects

این نرم‌افزار مزایای زیادی از جمله موارد زیر را ارائه می‌دهد:

  • ابزارهای مدیریت پروژه کم‌هزینه
  • طرح رایگان برای حداکثر ۳ کاربر
  • ارائه انواع ادغام‌ها
  • اپلیکیشن موبایل برای اندروید و iOS

۱۳.۲. معایب و محدودیت‌های Zoho Projects

برخی از معایب این نرم‌افزار مدیریت پروژه به شرح زیر است:

  • نماهای برنامه‌ریزی پروژه آن مانند نمودارهای گانت و تابلوهای کانبان در مقایسه با اکثر ابزارهای مدیریت پروژه در این رتبه‌بندی، عملکرد محدودی دارند.
  • مشکلاتی در زمینه پیمایش و کاربردپذیری در ابزارهای آن وجود دارد که بر تجربه کاربری تاثیر می‌گذارد.
  • دوره آزمایشی رایگان آن کوتاه است.

۱۳.۳. هزینه Zoho Projets

حرفه‌ای: ۵ دلار در ماه برای هر کاربر

سازمانی: ۱۰ دلار در ماه برای هر کاربر

۱۴. بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه؛ ProofHub

ProofHub خود را به‌عنوان نرم‌افزار مدیریت پروژه مشارکتی معرفی می‌کند که تیم‌ها و پروژه‌ها را برای بهبود تحویل به‌موقع کنترل می‌کند. مانند بسیاری دیگر از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه در این لیست، این نرم‌افزار علاوه بر گردش‌های کار سفارشی، ابزارهای مختلف مانند تابلوهای کانبان و نمودارهای گانت را نیز ارائه می‌دهد. برخلاف دیگر موارد، ProofHub ابزارهای اثبات و نشانه‌گذاری و همچنین چت برای همکاری را ارائه می‌دهد. گزارش‌های منابع و حجم کار و تایم شیت نیز در این نرم‌افزار ارائه می‌شوند.

بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه ProofHub

اگرچه ممکن است ProofHub کاملاً مجهز به نظر برسد، اما در واقعیت این‌طور نیست. هیچ قابلیت بودجه‌بندی در این نرم‌افزار وجود ندارد. هیچ راهی برای تنظیم بودجه یا پیگیری الزامات در طول اجرای پروژه وجود ندارد. مشکل دیگر عدم وجود وظایف تکراری است.

۱۴.۱. مزایای ProofHubf

برخی از مزایای این نرم‌افزار مدیریت پروژه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دارای ابزارهای تخصصی برای پروژه‌های خلاقانه مانند مدیریت اسناد و ویژگی‌های تصحیح تصویر
  • طرح‌های ویژه قیمت‌گذاری برای سازمان‌های غیرانتفاعی
  • گزارش‌ها و الگوهای مدیریت پروژه
  • دوره آزمایشی رایگان
  • اپلیکیشن موبایل برای اندروید و iOS

۱۴.۲. معایب ProofHub

معایب ProofHub به شرح زیر هستند:

  • نمودارهای گانت و سایر ابزارهای مدیریت پروژه، ویژگی‌های برنامه‌ریزی منابع، ردیابی هزینه یا مدیریت منابع را به‌صورت داخلی ارائه نمی‌دهد.
  • برای تیم‌های کوچک راه‌حلی گران‌قیمت محسوب می‌شود.
  • هیچ طرح رایگانی ارائه نمی‌دهد.

۱۴.۳. هزینه ProofHub

هزینه این نرم‌افزار به شرح زیر است:

  • ویژه: ۴۵ دلار در ماه
  • کنترل نامحدود: ۸۹ دلار در ماه

 ۱۵. Hive

Hive یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه است که به هزاران تیم کمک می‌کند تا در محیط‌های کاری ترکیبی امروزی سریع‌تر کار کنند. این نرم‌افزار تمام ابزارهای محل کار را در یک داشبورد گرد هم می‌آورد؛ بنابراین کاربران می‌توانند پروژه‌ها را مدیریت کنند، با همکاران چت کنند، ایمیل ارسان کنند و حتی بدون ترک پنجره، تماس‌های Zoom را شروع کنند.

 Hive

Hive اولین و تنها پلتفرم مدیریت پروژه دموکراتیک است. از طریق انجمن Hive مشتریان به یک نقشه راه عمومی دسترسی دارند و می‌توانند ویژگی‌هایی را که می‌خواهند در این نرم‌افزار ببینند، ارسال کرده و به آن‌ها رأی دهند. این ابزاری است که توسط کاربران برای کاربران ساخته شده است. برخی از ویژگی‌های کلیدی Hive شامل نمودار گانت، کانبان، تقویت و تایم شیت هستند. همچنین یک ابزار نوشتاری مبتنی بر هوش مصنوعی و یک برنامه چت بومی برای پیام‌رسانی خصوصی و گروهی ارائه می‌دهد.

۱۵.۱. مزایای Hive

از جمله مزایا و قابلیت‌های این نرم‌افزار مدیریت پروژه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دارای کتابخانه‌ای از قالب‌های مدیریت پروژه از پیش تعیین شده است که می‌تواند به مدیران پروژه در صرفه‌جویی در زمان با وظایف روتین کمک کند.
  • ارائه دوره آزمایشی رایگان
  • پشتیبانی از اپلیکیشن موبایل اندروید و iOS

۱۵.۲. محدودیت‌های Hive

  • فرایند راه‌اندازی برخی از ابزارهای آن مانند نمودارهای گانت در مقایسه با سایر نرم‌افزارهای مدیریت پروژه، زمان‌بر است.
  • طرح رایگان محدود به تعدادی استفاده است.
  • برای دریافت ویژگی‌های پیشرفته به خرید افزونه‌ها نیاز دارد.

۱۵.۳. هزینه Hive

هزینه این نرم‌افزار ۱۲ دلار در ماه بر هر کاربر است.

۱۶. nTask

nTask یک نرم‌افزار مدیریت پروژه است که بر مدیریت وظایف تمرکز دارد. این نرم‌افزار شفافیت را در فرایند مدیریت پروژه ایجاد می‌کند و همکاری را در تیم‌ها افزایش می‌دهد. فراتر از تعیین وظایف، کاربران می‌توانند کارهای تکراری را تنظیم کنند و گزارش‌های پیشرفت ایجاد کنند، فایل‌ها را به اشتراک بگذارند. این نرم‌افزار به نظارت بر بودجه، تخصیص منابع و حتی ریسک‌ها کمک می‌کند.

nTask

این بدان معنا نیست که nTask یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه بوده و بی‌نقص است. یکی از معایب این نرم‌افزار این است که ابزار مدیریت پروژه، یکپارچه‌سازی با Zoom را ندارد. اگرچه ابزارهای ارتباطی دیگری نیز در این نرم‌افزار وجود دارد؛ اما اگر تیم‌ها قبلاً از Zoom استفاده می‌کردند، این امر می‌تواند مشکل‌ساز باشد. این ابزار همچنین گزینه‌های سفارشی‌سازی و قالب‌بندی محدودی دارد. یک نقص بزرگ در این برنامه، به‌خصوص برای کاربران پروژه‌های چابک، عدم وجود تابلوهای کانبان است.

۱۶.۱. مزایای nTask

  • پشتیبانی چندزبانه
  • ارائه انواع ابزارهای مدیریت وظایف مانند تایم شیت و تابلوهای کانبان
  • دوره آزمایشی رایگان
  • اپلیکیشن موبایل برای اندروید و iOS

۱۶.۲. معایب nTask

از جمله معایب nTask می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دوره آزمایشی رایگان کوتاه
  • عدم وجود ابزار مدیریت پروژه و طرح
  • قابلیت مدیریت منابع و ردیابی هزینه محدود
  • عدم ارائه طرح رایگان

۱۶.۳. هزینه

ویژه: ۴۵ دلار در ماه

کنترل نامحدود: ۸۹ دلار در ماه

۱۷. Adobe Workfront

Adobe Workfront که در لیست بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه قرار دارد یک نرم‌افزار مدیریت کار است که بر کسب‌وکارهای سازمانی تمرکز دارد. این نرم‌افزاری یکی از بهترین نرم ‌افزارهای مدیریت پروژه است که به تیم‌ها کمک می‌کند تا در گردش‌های کاری با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و همکاری کنند. این نرم‌افزار ورودی‌ها را ساده‌سازی می‌کند، گردش‌های کاری را خودکار می‌کند و فرم‌های سفارشی ایجاد می‌کند تا به شرکت‌ها در اجرای استراتژی کمک کند. این ابزار دارای مدیریت منابع، داشبوردهای قابل‌تنظیم و یکپارچه‌سازی‌هایی برای کمک به برنامه‌ریزی است. Adobe Workfront برخی از ویژگی‌های پیشرفت و بهره‌وری را اندازه‌گیری می‌کند.

 Adobe Workfront

این ویژگی‌ها تا زمانی که سعی نکنید ساختار قیمت‌گذاری پیچیده آن را کشف کنید، ایدئال به نظر می‌رسند. مطمئناً کسب‌وکارهای کوچک‌تر این نرم‌افزار را انتخاب نمی‌کنند و حتی مشتریان سازمانی نیز ممکن است درک ساختار قیمت آن را دشوار بیابند. اگرچه Adobe Workfront یک نرم‌افزار مدیریت پروژه است، اما بیشتر شبیه Excel به نظر می‌رسد. این ابزار ساده‌ترین ابزار برای استفاده نیست و همین امر باعث می‌شود بسیاری از مدیران پروژه و اعضای تیم به دنبال جایگزینی برای آن باشند.

۱۷.۱. مزایای Adobe Workfront

برخی از مزایا و قابلیت‌های این نرم‌افزار به شرح زیر هستند:

  • ابزارهای برنامه‌ریزی استراتژیک و نقشه راه
  • کمک به سازمان‌های بزرگ برای مدیریت گردش‌های کاری و پروژه‌ها
  • ارائه اپلیکیشن موبایل برای اندروید و iOS

۱۷.۲. محدودیت‌ها و معایب Adobe Workfront

درحالی‌که این نرم‌افزار قابلیت‌ها و مزایای قابل‌توجهی را ارائه می‌دهد؛ اما دارای معایب زیر است:

  • ویژگی‌های محدود برنامه‌ریزی، زمان‌بندی و پیگیری پروژه
  • عدم تخصص در مدیریت پروژه
  • عدم ارائه طرح رایگان
  • عدم ارائه نسخه آزمایشی رایگان

۱۷.۳. هزینه Adobe Workfront

انواع لایسنس‌های سازمانی، تجاری و حرفه‌ای موجود هستند. قیمت‌گذاری بر اساس درخواست انجام می‌شود.

۱۸. Celoxis

Celoxis یکی از بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه برای سازمان‌های متوسط تا بزرگ است که به ابزارهای قوی برای برنامه‌ریزی، پیگیری و گزارش‌دهی در پروژه‌های پیچیده نیاز دارند. این نرم‌افزار با ویژگی‌هایی مانند نمودارهای گانت پویا، مدیریت پیشرفته منابع، پیگیری زمان، پیش‌بینی مالی و داشبوردهای سفارشی متمایز شده است.

توانایی این نرم‌افزار در مدیریت نمونه کارها، گردش‌های کاری و درخواست‌های پروژه در یک پلتفرم واحد، آن را برای سازمان‌هایی که چندین پروژه وابسته به هم را مدیریت می‌کنند، ایدئال می‌کند. مقیاس‌پذیری و بینش‌های بلادرنگ این نرم‌افزار، دیدگاه قوی از عملکرد ارائه می‌دهد و به تیم‌ها کمک می‌کند تا هماهنگ بمانند و مدیران اجرایی تصمیمات مبتنی بر داده اتخاذ کنند.

Celoxis

۱۸.۱. مزایای Celoxis

از جمله مزایای این نرم‌افزار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نمودارهای گانت پویا
  • داشبوردهای سفارشی
  • مدیریت پورتفیلو

۱۸.۲. معایب Celoxis

این نرم‌افزار دارای معایب زیر است:

  • منحنی یادگیری دشوار
  • نیاز به مهارت فنی برای سفارشی‌سازی

۱۸.۳. هزینه Celoxis

هزینه این نرم‌افزار مدیریت پروژه به شرح زیر است:

  • ویژه: ۲۵ دلار برای هر کاربر در ماه
  • حرفه‌ای: ۳۵ دلار برای هر کاربر در ماه
  • کسب‌وکار: ۴۵ دلار برای هر کاربر در ماه
  • سازمانی: بسته به عوامل مختلف متغیر

۱۹. Teamwork

Teamwork یک نرم‌افزار مدیریت پروژه برتر برای تیم‌هایی است که به مدیریت قوی وظایف، ردیابی زمان و ویژگی‌های همکاری با مشتری نیاز دارند. این نرم‌افزار به لطف صورت‌حساب داخلی، مدیریت حجم کار و توانایی مدیریت چندین پروژه در تیم‌ها، در خدمات حرفه‌ای و صنایع مرتبط با مشتری متمایز شده است. رابط کاربری آن ساده است و از نماهای مختلف پروژه مانند نمودارهای گانت و تابلوهای کانبان، پشتیبانی می‌کند و اجرای دقیق را فراهم می‌کند. همچنین با ابزارهایی مانند Google Drive، Slack و HubSpot ادغام می‌شود و گردش‌های کاری را تسهیل می‌کند.

Teamwork

بااین‌حال، Teamwork می‌تواند برای تیم‌هایی که به دنبال بهترین نرم افزارهای مدیریت پروژه ساده و مدرن هستند، ایده‌ال نباشد. ممکن است کمی طول بکشد تا کاربران نحوه استفاده از نرم‌افزار را یاد بگیرند.

برخی از کاربران شکایات مربوط به مشکلات عملکرد مانند کُند بودن و تأخیر در مدیریت پروژه‌های بزرگ را نیز گزارش می‌کنند. علاوه بر این، برخی از ویژگی‌های پیشرفته، مانند گزارش‌دهی کامل یا ردیابی زمان دقیق نیاز به اشتراک‌های سطح بالا دارند و این امر ممکن است برای استارتاپ‌ها یا تیم‌های با بودجه محدود مناسب نباشد. در نتیجه، اگرچه Teamwork یک نرم‌افزار جامع است؛ اما ممکن است برای همه سازمان‌ها، به‌ویژه آن‌هایی که به دنبال راه‌حل‌های سبک و شهودی هستند، مناسب نباشد.

۱۹.۱. مزایای Teamwork

برخی از ویژگی‌های برجسته این نرم‌افزار مدیریت پروژه به شرح زیر است:

  • ارائه ویژگی‌های همکاری مشتری
  • ارائه صورت‌حساب داخلی
  • امکان ادغام با برنامه‌های مختلف

۱۹.۲. معایب Teamwork

از جمله معایب و محدودیت‌های این نرم‌افزار می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ویژگی‌ها و قابلیت‌های بیش از حد
  • یادگیری دشوار
  • ویژگی‌های پیشرفته در اشتراک‌های سطح بالا

۱۹.۳. هزینه Teamwork

  • Grow: 19.99 دلار برای هر کاربر در ماه
  • Scale: 54.99 دلار برای هر کاربر در ماه
  • سازمانی: متغیر

جمع‌بندی

جمع‌بندی

انتخاب بهترین نرم‌افزار مدیریت پروژه برای ساده‌سازی گردش کار، افزایش همکاری و پیشبرد موفقیت پروژه اهمیت زیادی دارد. نرم‌افزارهای مقایسه شده در این مقاله ویژگی‌های متناسب با اندازه‌های مختلف تیم، صنایع و پیچیدگی‌های پروژه ارائه می‌دهند. از مدیریت قوی وظایف و همکاری در زمان واقعی گرفته تا گزارش‌دهی و ادغام‌های پیشرفته، هر پلتفرم نقاط قوت منحصربه‌فردی دارند. ملاحظاتی مانند بودجه سهولت استفاده و الزامات ویژگی‌های خاص هنگام انتخاب نرم‌افزار مدیریت پروژه اهمیت ویژه‌ای دارد. در نهایت، بهترین نرم‌افزار مدیریت پروژه با نیازهای تیم همسو است، بهره‌وری را افزایش می‌دهد و با گردش کار سازگار می‌شود. در این مقاله کوشیدیم راهنمای جامعی در مورد انتخاب بهترین نرم‌افزار مدیریت پروژه بپردازیم. از اینکه تا پایان با ما همراه بودید از شما متشکریم.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *